dimarts, 17 d’abril del 2012

Castellers

Castellers és un joc publicat per Devir l'any 2008 (tot hi que curiosament dins el joc no surt enlloc la data).

Es presenta en una capsa de 21,5x31x7. Al seu interior hi trobem un 66 castellers de fusta, 2 fulls adhesius per enganxar en els castellers, 12 places de cartró, 2 fitxes de bonificació, una bossa de tela i el reglament en català, castellà, portuguès i anglès.



L'objectiu del joc és fer la màxima puntuació possible fent diversos castells (en funció del jugadors, entre 2 i 4), amb premi especial pel castell més alt i el castell més ample. Cada casteller és d'un colla (un color) i d'un pes (el seu valor) diferents. Per poder construir el castell tots han de ser de la mateixa colla (hi ha castellers que no pertanyen a cap colla i es poden afegir a qualsevol castell) i el pes d'un casteller ha de ser inferior al pes del que té a sota. El joc consisteix en torns successius on el jugadors poden agafar nous castellers, col·locar-los en un castell o bé robar castellers dels altres jugadors, tot cercant una combinació que els sigui útil.


 Tanmateix el joc presenta un error d'edició, tots els jugadors han de poder veure els castells dels altres per saber quins castellers tenen els demés. Però en el joc només hi ha adhesius per enganxar a una de les cares dels castellers, així per poder jugar-hi cal col·locar els castells de gairell, d'una forma poc pràctica. A la web del joc hi ha un pdf per poder imprimir els adhesius que hi manquen. Desconec si en reedicions posteriors s'ha arreglat o es té intenció d'arreglar.



El joc està disponible a botigues especialitzades i la web de Devir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada